کار فعلی وب بخشی از یک پروژه بزرگتر برای نقشه برداری از 19 کهکشان ستاره ساز مجاور در مادون قرمز است، با فناوری وب که اخترشناسان را قادر می سازد مکان دقیق مناطق ستاره ساز را در این کهکشان ها کشف کنند. ESA میگوید وب همچنین میتواند به اخترشناسان کمک کند تا جرم و سن خوشههای ستارهای را بسنجند و در مورد ماهیت دانههای کوچک غبار که در فضای بین ستارهای در حال حرکت هستند، اطلاعات بیشتری ،ب کنند.
کهکشان فانتوم حدود 32 میلیون سال نوری از سیاره ما فاصله دارد و طبق گفته ESA “نوعی کهکشان مارپیچی است که به ،وان “مارپیچ طراحی بزرگ” طبقه بندی می شود، به این م،ی که بازوهای مارپیچی آن بر خلاف ساختار تکه تکه و ناهموار آن برجسته و مشخص هستند. در برخی از کهکشان های مارپیچی دیده می شود.
تلسکوپ فضایی جیمز وب در پایان سال گذشته از مرکز فضایی کندی در فلوریدا پرتاب شد. قدرتمندترین تلسکوپ فضایی که تا کنون در مداری در حدود یک میلیون مایل دورتر از زمین قرار دارد، از اواسط ژوئیه تصاویر خیرهکنندهای منتشر میکند، از جمله این تصویر که مشتری را به گونهای نشان میدهد که قبلاً آن را ندیدهاید.
تلسکوپ فضایی جیمز وب همچنان به ارائه تصاویر خیره کننده از اعماق فضا ادامه می دهد و این آ،ین تصویر زیبایی باورن،ی M74 را که در غیر این صورت با نام کهکشان فانتوم شناخته می شود، آشکار می کند.
کهکشان فانتوم قبلاً توسط تلسکوپ فضایی هابل گرفته شده است، اما فناوری مادون قرمز قدرتمندتر وب برای اولین بار “رشته های ظریف گاز و غبار را در بازوهای مارپیچی بزرگی که به سمت بیرون می پیچند” آشکار می کند. همانطور که در آژانس فضایی اروپا (ESA) که بر ماموریت وب با ناسا و آژانس فضایی کانادا (CSA) نظارت می کند.
اما این ماموریت چیزی فراتر از گرفتن تصاویری از مناظر زیبای فضایی است، زیرا دانشمندان امیدوارند که دادههای وب به آنها کمک کند تا درباره منشأ کیهان بیشتر بیاموزند و حتی سیاراتی مانند سیاره ما را کشف کنند که میتوانند از حیات پشتیب، کنند.
توصیه های سردبیران