فارغ‌التحصیلان استارت‌آپ اندونزی با حمایت دولت ۶۵.۸ میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کردند


  • برنامه حمایت از توسعه 150 استارتاپ در مراحل اولیه تا سال 2024
  • پذیرش 18 استارتاپ در مراحل اولیه برای برنامه ریزی، که تعداد آنها را به 115 می رساند

فینالیست های گروه ششم استارت آپ استودیو اندونزی.

استارتاپ استودیو اندونزی (SSI)، یک برنامه شتاب دهنده استارت آپی که توسط ،ت اندونزی حمایت می شود، اخیراً اعلام کرد که فارغ التحصیلان آن مجموعاً بودجه ای به ارزش 65.8 میلیون دلار آمریکا (305 میلیون رینگیت) را تأمین کرده اند.

برای ادامه موفقیت این تحولات استارتاپی، این برنامه توسط و، ارتباطات و انفورماتیک اندونزی (Kominfo) ثبت نام برای دسته هفتم خود را در ماه می 2023 باز کرده است و پذیرای بنیانگذاران خوش آتیه است.

به گفته این و،خانه، استارتاپ استودیو اندونزی قصد دارد به گروه خود کمک کند تا با کمک به آنها بر روی یافتن من، بازار محصول (PMF) و همچنین فرصت هایی برای شبکه سازی و یادگیری از بهترین بازیگران استارت آپی در آسیا تمرکز کنند تا شانس تامین مالی را افزایش دهند.

استارتاپ استودیو اندونزی در هفتمین گروه خود گفت که به ماموریت خود برای حمایت از توسعه استارت آپ های در مراحل اولیه برای ایجاد محصولاتی که نیازهای بازار را برآورده می کند، ادامه خواهد داد.

این کار با بهبود تکرارهای محصول، مدل های ،ب و کار و افزایش حفظ کاربر قبل از ورود به فاز گسترش بازار انجام می شود.

و، ارتباطات و انفورماتیک اندونزی گفت که برنامه SSI می تواند تا سال 2024 از توسعه 150 استارت آپ در مراحل اولیه حمایت کند.

این برنامه اضافه کرد که تا دوره ششم، این برنامه در حال حاضر تقریباً 97 استارتاپ در مراحل اولیه را جذب کرده است. در دسته هفتم، 18 استارت‌آپ دیگر در مراحل اولیه را می‌پذیرد و مجموع را به 115 می‌رساند.

سموئل آبریج، پانگراپان، مدیرکل کاربردهای انفورماتیک و، ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت که ،ت اندونزی از طریق و، ارتباطات و اطلاعات، متعهد به حمایت مستمر از استارت‌آپ‌ها در اندونزی بدون توجه به چشم‌انداز چالش‌برانگیز فناوری است.

وی افزود: ما تمام تلاش خود را برای حمایت از استارت آپ ها در اندونزی به کار خواهیم بست.

به همین منظور، و، ارتباطات و فناوری اطلاعات، هفتمین گروه SSI را برای استارت‌آپ‌های اولیه افتتاح کرده است تا محصولاتی را که نیازهای بازار را برآورده می‌کنند، توسعه دهند.

این و،خانه اعلام کرد که برخی از معیارهای اصلی برای شرکت استارت‌آپ‌ها در این برنامه شامل حضور در مراحل بوت استرپ، pre-seed، seed و pre-series financing، داشتن حداقل شش ماه کشش با 5 درصد ماهانه است. رشد ماهانه، داشتن پتانسیل افزایش مقیاس و داشتن یک محصول متمایز.

وی افزود که استارتاپ های علاقه مند به شرکت در دوره هفتم می توانند مستقیماً در این بخش ثبت نام کنند s،upstudio.id سایت اینترنتی. با توجه به تعداد بالای استارت آپ های امیدوارکننده از سراسر صنایع، این دسته به جای 15 بنیانگذار معمولی از دسته های قبلی، پذیرای 18 بنیانگذار است.

در این دسته هفتم، SSI یکی از تسهیلات پشتیب، برای استارت‌آپ‌های شرکت‌کننده، ی،ی مدل‌سازی PMF را افزایش می‌دهد و هر شرکت‌کننده توسط یک تحلیلگر تجاری که برای هدایت استارت‌آپ تعیین شده است، کمک خواهد کرد.

به گفته این و،خانه، مدل‌سازی PMF برای ارزیابی شاخص‌های مختلف مانند حفظ محصول، حاشیه سود، پوشش کافی هزینه‌های ،ید و عملیاتی، و ،ن مدت زم، که طول می‌کشد تا استارت‌آپ به بلوغ و مقیاس برسد، بسیار مهم است.

علاوه بر این، SSI همچنین استارتاپ‌های شرکت‌کننده را حتی پس از پایان برنامه تسهیل می‌کند.

گزینه‌های حمایتی مختلفی برای استارت‌آپ‌های فارغ‌التحصیل ارائه می‌شود، از جمله جلسات طوفان فکری اضافی با مربیان و فرصت‌هایی برای همکاری با دیگر استارت‌آپ‌ها و موسسات.

از زمان راه‌اندازی آن در سپتامبر 2020، تقریباً 30 تا 40 درصد از فارغ‌التحصیلان توانسته‌اند پس از تکمیل برنامه، بودجه اولیه یا پیش‌بذر را تأمین کنند.

تنها در دسته ششم در حال انجام، دو استارت‌آپ شرکت‌کننده در حال حاضر بودجه جدیدی را تامین کرده‌اند. این شامل استارت‌آپ مدیریت زنجیره تامین Baskit می‌شود که در مارس 2023 بودجه اولیه 1.5 میلیون دلاری (RM6.9 میلیون) دریافت کرد و استارت‌آپ توسعه‌دهنده راه حل مدیریت ارتباط با مشتری Looyal که همچنین در ماه می 2023 بودجه اولیه را تضمین کرد.

شرکت کنندگان در این برنامه تحت حمایت ،ت همچنین به مدت چهار ماه از مربیان با تجربه در دنیای استارتاپ راهنمایی دریافت خواهند کرد. در مجموع تقریباً 110 مربی وجود دارد که برخی از آنها شامل مدیرعامل و موسس Xendit، موزس لو. مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران eFishery، جبران حذیفه. مدیرعامل و بنیانگذار IDNTimes، وینستون اوتومو؛ مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران Halodoc، جاناتان سودارتا. مدیر عامل و سرپرست مدیرعامل بوکا،ک، ویلی، حلیم؛ و مدیر عامل و مدیر عامل شرکت گوپای، بودی گانداسوبراتا.

Pangerapan گفت: “همیشه هدف ما تشویق و تسهیل همکاری بین شرکت کنندگان، فارغ التحصیلان و مربیان برای ایجاد یک ا،یستم فناوری پایدار است که به نفع مردم و ماموریت ما برای تسریع اقتصاد دیجیتال کشور است.”


منبع: https://www.di،alnewsasia.com/s،ups/alumni-indonesias-govt-backed-s،up-studio-have-raised-us658mil-7th-batch-opens-entries