شفق های قطبی آسمان چهار قمر بزرگ مشتری را روشن می کنند
این تحقیق در منتشر شده است دواوراق در مجله علوم سیاره ای.
تغییر دیگری که می تواند برای شفق ها اتفاق بیفتد، زم، است که اتمسفر هنگام ،وج یا وارد شدن به سایه مشتری گرم یا سرد می شود، اثری که روی آیو دیده می شود.
از آنجایی که شفقهای قطبی زم، اتفاق میافتند که ذرات خورشید با مگنتوسفر برهمکنش میکنند، ممکن است انتظار داشته باشید که ماه برای تجربه این پدیدهها به میدان مغناطیسی خودش نیاز داشته باشد. اما سه قمر مورد بحث – به غیر از گ،مد – میدان مغناطیسی خاص خود را ندارند. با این حال، میدان مغناطیسی مشتری به قدری قوی است که اثرات آن به قمرهای آن نیز می رسد.
اخبار فناوری امروز که برای صندوق ورودی شما تنظیم و فشرده شده است
با عرض پوزش، در حین اشتراک خطایی رخ داد. لطفاً بعداً دوباره امتحان کنید.
یکی از محققین اصلی به نام کاترین دکلیر از کالتک گفت: “این مشاهدات دشوار هستند زیرا در سایه مشتری، قمرها تقریباً نامرئی هستند.” بی،ه. نور ساطع شده از شفق های ضعیف آنها تنها تاییدی است که ما حتی تلسکوپ را در مکان من،ی نشانه گرفته ایم.
لطفاً برای ادامه یک آدرس ایمیل معتبر ارائه دهید.
و در Io که دارای ستونهایی از ک،ید سدیم و ک،ید پتاسیم است که از آتشفشانهایش میآیند، شفقهای آن میتواند رنگ زرد-نارنجی داشته باشد.
شفق های قطبی فقط به مشتری محدود نمی شوند، بلکه در چهار قمر آن نیز حضور دارند: آیو، اروپا، گ،مد و کالیستو. اخترشناسان اخیراً از ابزار طیفسنج اشل با وضوح بالا (HIRES) در رصدخانه WM Keck در هاوایی برای رصد قمرها در حالی که در سایه مشتری بودند استفاده ،د و به آنها اجازه میدهد شفقهای ضعیف را ببینند.
رنگهای مختلف شفقهای قطبی توسط ،اصر مختلف ایجاد میشوند و محققان توانستند شفقهای سبز رنگی را ببینند که توسط ا،یژن مشابه آنچه در زمین میبینیم ایجاد شدهاند. اما در غلظتهای پایین، ا،یژن شفق قرمز رنگی تولید میکند و از آنجایی که این قمرها جو بسیار نازکی دارند، شفقهایی را نشان میدهند که 15 برابر قرمزتر از سبز هستند.
میدان مغناطیسی مشتری نیز ،وان شده است، بنابراین میدان روی قمرها با چرخش سیاره تغییر میکند و این بدان م،است که شفقهای قطبی آنها در روشنایی در طول زمان تغییر میکند.
یکی از شگفتی های بزرگ طبیعی زمین، شفق قطبی یا شفق قطبی است. امواج ظریف رنگی که در آسمان بر روی نواحی قطبی ظاهر می شوند، زم، که ذرات پرانرژی خورشید با میدان مغناطیسی زمین در تعامل هستند. اما زمین تنها سیاره ای نیست که شفق های قطبی را تجربه می کند، زیرا میدان های مغناطیسی قوی سیاراتی مانند مشتری و زحل به این م،ی است که شفق های قطبی در آنجا نیز مشاهده می شوند.
این آدرس ایمیل در حال حاضر در پرونده است. اگر خبرنامه دریافت نمی کنید، لطفاً پوشه اسپم خود را بررسی کنید.
کارل اشمیت از دانشگاه بوستون، یکی دیگر از محققین ارشد، میگوید: «سدیم آیو در عرض 15 دقیقه پس از ورود به سایه مشتری بسیار ضعیف میشود، اما چند ساعت طول میکشد تا پس از بیرون آمدن زیر نور خورشید بهبود یابد. “این ویژگی های جدید برای درک شیمی جوی آیو واقعاً روشنگر هستند. خیلی خوب است که ،وف های مشتری یک آزمایش طبیعی برای یادگیری چگونگی تأثیر نور خورشید بر جو آن ارائه می دهد.
دکلیر گفت: «درخشندگی رنگهای مختلف شفق به ما میگوید که جو این قمرها احتمالاً از چه چیزی تشکیل شده است. ما متوجه شدیم که ا،یژن مولکولی، درست مانند آنچه در اینجا روی زمین تنفس میکنیم، احتمالاً جزء اصلی جوهای یخی ماه است.