ستاره شناسان برای اولین بار طوفان هایی را در قطب اورانوس مشاهده کردند


حتی در فاصله تقریباً 2 میلیارد مایلی از خورشید، اورانوس هنوز هم مانند زمین تحت تأثیر تغییر فصول و آب و هوا قرار دارد. با این حال، در اورانوس، هر فصل یک حماسه 21 ساله به دلیل فاصله آن از خورشید است. این مکان را به مک، جذاب برای مطالعه شرایط آب و هوایی تبدیل می کند و تحقیقات اخیر ناسا یک طوفان قطبی را در آنجا مشاهده کرده است.

از آنجایی که سیاره به سمت خود واژگون شده است، قطب های آن همیشه در جهت درستی قرار ندارند که از زمین دیده شوند. اما از سال 2015، ستاره شناسان توانسته اند قطب ها را رصد کنند و به جو نگاه کنند تا ببینند در آنجا چه اتفاقی می افتد.

دانشمندان ناسا از مشاهدات مایکروویو برای شناسایی اولین طوفان قطبی در اورانوس استفاده ،د که در اینجا به صورت نقطه ای روشن در سمت راست مرکز در هر تصویر از این سیاره دیده می شود.  تصاویر از باندهای طول موج K، Ka و Q از سمت چپ استفاده می کنند.  برای برجسته ، ویژگی‌های طوفان، نقشه رنگی متفاوتی برای هر کدام استفاده شد.
دانشمندان ناسا از مشاهدات مایکروویو برای شناسایی اولین طوفان قطبی در اورانوس استفاده ،د که در اینجا به صورت نقطه ای روشن در سمت راست مرکز در هر تصویر از این سیاره دیده می شود. از سمت چپ، تصاویر از باندهای طول موج K، Ka و Q استفاده می کنند. برای برجسته ، ویژگی های طوفان، یک نقشه رنگی متفاوت برای هر کدام استفاده شد. NASA/JPL-Caltech/VLA

در حالی که اورانوس معمولاً به‌،وان یک توپ آبی به‌طور کلی بدون ویژگی به تصویر کشیده می‌شود، وقتی با استفاده از تلسکوپ‌های رادیویی دیده می‌شود، قطب یک طوفان در حال چرخش را نشان می‌دهد. این مشاهدات چیزهای بیشتری در مورد داستان اورانوس به ما می گوید. ال، آکینز، نویسنده اصلی آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا، گفت: این دنیایی بسیار پویاتر از آن چیزی است که فکر می کنید. بی،ه. “این فقط یک توپ ساده آبی از گاز نیست. زیر کاپوت اتفاقات زیادی می افتد.»

برای مطالعه این سیاره، محققان از آرایه بسیار بزرگ استفاده ،د که گروهی از ظروف زمینی است که با هم کار می کنند تا مانند یک تلسکوپ بزرگ عمل کنند. با استفاده از مشاهدات سال‌های 2015، 2021 و 2022، محققان توانستند چگونگی تغییر جو را در طول زمان ببینند. این سیکلون به دلیل حرکت گاز گرم در جو رخ می دهد که می تواند شروع به چرخش کند و چرخشی ایجاد کند که در همان جهت چرخش سیاره حرکت می کند.

محققان چرخش ابرهای متان را در قطب ج،ی اورانوس پس از عبور ماموریت وویجر 2 از آنجا در دهه 1980 مشاهده ،د. اما آنها مطمئن نیستند که طوفان تازه مشاهده شده با هسته هوای گرمش همان پدیده است یا خیر.

“آیا هسته گرمی که مشاهده کردیم نشان دهنده همان گردش پر سرعتی است که توسط وویجر دیده شده است؟” آکینز پرسید. یا در جو اورانوس طوفان های انباشته ای وجود دارد؟ این واقعیت که ما هنوز در حال کشف چنین چیزهای ساده ای در مورد نحوه عملکرد جو اورانوس هستیم، واقعاً من را برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد این سیاره مرموز هیجان زده می کند.

توصیه های سردبیران







منبع: https://www.di،altrends.com/،e/ur،-polar-cyclone/