دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور امکانپذیر است ؟

راکت بازرسی بدنی کنکور چیست ؟

راکت بازرسی بدنی یک دستگاه الکترونیکی قابل حمل است برای بازرسی بدنی افراد در ورودی یا خروجی اماکنی مانند فروگاه، خروجی انبارهای مهم، شرکت‌ها،کارگاه‌های طلاسازی و … مورد استفاه قرار می‌گیرد.

این تجهیزات فلزیاب هستند و هرگونه فلز یا اشیاءی که بخشی از آنها فلزی است را شناسایی می‌کنند. از این رو به راحتی انواع اشیاء ممنوع از جمله سلاح گرم و سرد، قطعات تولیدی کارخانجات و … را شناسایی می‌کنند.

به تازگی از این تجهیزات در مدارس و جلسات کنکور نیز استفاده می‌شود. از این رو به آنها راکت بازرسی بدنی کنکور یا دستگاه گوشی یاب مدرسه نیز می‌گویند.

 

راکت بازرسی طریق ایجاد میدان مغناطیسی در محدوده نزدیک خود، اشیاء مختلف از جمله فلزات و آلیاژهای مختلف فلزی را شناسایی می‌کند.

 

 

حالا این سوال پیش می‌آید که آیا امکان دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور یا دور زدن راکت موبایل یاب وجود دارد ؟

  • نحوه دور زدن راکت موبایل یاب چگونه است؟
  • چگونه از فلزیاب رد شویم ؟
  • آیا دور زدن دستگاه گوشی یاب امکانپذیر است؟
  • چگونه گوشی را از دستگاه فلزیاب رد کنیم ؟
  • نحوه دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور به چه صورت است؟

 

همیشه بعضی از دانش آموزان یا داوطلبین کنکور هستند که به فکر عبور از محدودیت‌ها بوده و سعی در ورود اشیاء ممنوعه مانند گوشی به داخل مدرسه یا جلسه آزمون هستند. علاوه بر موبایل ورود اشیاءی مانند هندزفری، دستگاه پخش صوت، ساعت هوشمند و … نیز به داخل جلسه کنکور ممنوع است و راکت بازرسی بدنی آنها را تشخیص می‌دهد. بنابراین این افراد به دنبال دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور یا راکت موبایل  یاب هستند.

 

 آیا امکان دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور یا دستگاه موبایل یاب وجود دارد؟

توجه داشته باشید که   روش خاصی که برای دور زدن دستگاه گوشی یاب یا راکت بازرسی بدنی کنکور وجود ندارد.  اما در ادامه به بعضی از روشهایی که برای دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور یا مدرسه مورد استفاده قرار می‌گیرد – فارق از درست یا نادرست بودن آن- اشاره می‌کنیم.

  • پوشاندن گوشی تلفن یا ساعت هوشمند با عایقهایی مانند فویل آلومینیومی
  • خاموش کردن دستگاه گوشی موبایل
  • پوشاندن موبایل و … با انواع عایقهای دیگر مانند پارچه، مقوا و غیره
  • جا ساز کردن گوشی موبایل یا ساعت هوشمند در جاهایی که امکان بازرسی کمتری وجود دارد. مثلا قرار دادن در ته کفش

 

دستگاه های گوشی یاب در مدلهای مختلفی تولید می‌شوند و هر کدام دارای حساسیت و دقت تشخیص مختلف هستند. امکان تنظیم حساسیت در بیشتری راکت‌های موبایل یاب وجود داشته و  هر دستگاه با توجه درجه حساسیت و قدرت تشخیص می‌تواند در اماکن مختلف و برای کاربردهای مختلف استفاده شود. به طور مثال راکت بازرسی بدنی که در ورودی جلسه  آزمون کنکور برای تشخیص گوشی، هندزفری، ساعت هوشمند و … به کار می‌رود با دستگاهی که در یک کارگاه طلاسازی برای تشخیص قطعات ریز طلا مورد استفاه قرار می‌گیرد، فرق می‌کند.
در هر صورت اگر از راکت بازرسی بدنی به درستی استفاده شود، به هیچ وجه امکان رد شدن از امواج آن وجود ندارد یا اصطلاحاً دور زدن آن وجود ندارد. مگر اینکه درجه حساسیت آن درست تنظیم نشده باشید و یا از فاصله دورتری از بدن یا کیف دانش آموزان گرفته شود.

بنابراین دو راه برای دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور یا راکت موبایل یاب وجود دارد:

 

  • سهل انگاری متصدی یا نگهبان در بازرسی دقیق افراد ( بازرسی نکردن بخشی از بدن یا کیف)
  • استفاده از راکت‌های ضعیف یا عدم تنظیم حساسیت دستگاه و بازرسی از فاصله نامناسب و دور

 

توصیه می‌شود در زمان خرید راکت های بازرسی، مشخصات فنی آنها را  بررسی کنید و دقت کنید که چه قطعات و آلیاژهایی و با چه اندازه‌هایی را می‌تواند تشخیص دهد.

برای آشنایی با مدل‌های با کیفیت این تجهیزات و دریافت قیمت، به بخش قیمت راکت بازرسی بدنی در سایت مجله حضور و غیاب مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن 09190273245 تماس حاصل فرمایید.

 

آیا راکت بازرسی بدنی کنکور می‌تواند گوشی خاموش را شناسایی کند؟

اشتباه رایجی که در بین بعضی از کاربران وجود دارد این است که فکر می‌کنند، راکت بازرسی، موبایل را از طریق سیگنال های رادیویی شناسایی می‌کند. در صورتیکه اینطور نیست. مبنای عملکرد راکت بازرسی بدنی یا  دستگاه موبایل یاب، بر اساس شناسایی فلز است نه سیگنال رادیویی. از آنجا که بخش زیادی از قطعات موبایل از فلزات مختلف تشکیل شده است، بنابراین به راحتی توسط این تجهیزات شناسایی شده و خاموش کردن گوشی یا پوشاندن آن با عایقهایی مانند مقوا و فویل آلومینیوم، تأثیری در شناسایی آن ندارد. لذا امکان دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور از این روش امکان پذیر نیست.

 

پس :

  1. شناسایی گوشی موبایل بر اساس فلزات آن است، نه سیگنال رادیویی و خاموش کردن آن هیچ تأثیری در عدم شناسایی آن ندارد.
  2. فویل آلومینیوم نوعی فلز است است و توسط دستگاه بازرسی بدنی به عنوان فلز شناسایی شده و آلارم میدهد.

بنابراین اگر راکت موبایل یاب از طریق فرکانس های رادیویی، اقدام به شناسایی گوشی تلفن می‌کرد، شاید امکان مخفی کردن موبایل از طریق پوشاندن با فویل آلومینیوم یا خاموش کردن آن وجود داشت . اما راکت بازرسی بدنی فلزات را شناسایی می کند و هیچ راهی برای دور زدن آن وجود ندارد.

 

عمکلرد راکت بازرسی بدنی کنکور فقط در شناسایی موبایل خلاصه نمی‌شود. بلکه این تجهیزات اشیاء دیگر مانند دستگاه ضبط صوت، ساعت یا دستبند هوشمند، آینه، گل‌سر، ماشین حساب، دستگاه پخش صوت و … را شناسایی می‌کند و هیچ راهی برای دور زدن راکت بازرسی بدنی کنکور وجود ندارد.