جیمز وب و کک ابرهایی را روی قمر تیتان زحل می بینند

لاک پشت زیبی، محقق اصلی Dragonfly گفت: «این برخی از هیجان‌انگیزترین داده‌هایی است که از زمان پایان مأموریت کاسینی-هویگنس در سال 2017 از تیتان دیده‌ایم، و برخی از بهترین داده‌هایی است که قبل از رسیدن دراگون‌فلای ناسا در سال 2032 به دست خواهیم آورد». “تحلیل واقعا باید به ما کمک کند تا در مورد جو و هواشناسی تیتان چیزهای زیادی یاد بگیریم.”

توصیه های سردبیران







منبع: https://www.di،altrends.com/،e/webb-keck-،an-clouds/

همچنین برنامه‌هایی برای ارسال یک روتورکرافت به نام Dragonfly برای کاوش در ماه وجود دارد که در حال حاضر برای پرتاب در سال 2027 برنامه ریزی شده است. مشاهداتی مانند این مشاهدات اخیر از Webb و Keck به آماده ، راه برای این مأموریت کمک می کند.

محققان امیدوار بودند که در مورد آب و هوای تیتان اطلاعات ،ب کنند و دریافتند که ابرهای بزرگی در نیمکره شمالی ماه وجود دارد. کانر نی،ون، محقق ارشد این مطالعه گفت: «تشخیص ابرها هیجان‌انگیز است زیرا پیش‌بینی‌های طول،‌مدت از مدل‌های رایانه‌ای در مورد آب و هوای تیتان را تأیید می‌کند، مبنی بر اینکه ابرها به راحتی در نیمه شمالی نیمکره در اوا، تابستان زم، که سطح توسط خورشید گرم می‌شود، تشکیل می‌شوند. برخی از این ابرها در نزدیکی کراکن ماری، دریایی از متان مایع در سطح ماه قرار دارند.

محققان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب و رصدخانه دبلیو ام کک برای مطالعه بزرگترین قمر زحل، تیتان، و مشاهده نحوه حرکت ابرها در اطراف آن، با یکدیگر همکاری ،د. نتایج پیش‌نمایش اولیه این تحقیق در حال حاضر منتشر شده است که هنوز توسط همتایان مورد بررسی قرار نگرفته است.

تیتان به دلیل جو غلیظش و همچنین دریاچه ها، رودخانه ها و اقیانوس ها در سطحش مورد توجه ستاره شناسان است. اما برخلاف زمین، این ویژگی ها از متان مایع به جای آب ساخته شده اند. مقدار مایع به این م،ی است که تیتان حتی می تواند مک، برای جستجوی نشانه های حیات باشد و علاقه به ارسال یک کاوشگر زیردریایی به آنجا وجود دارد.

با کنار هم قرار دادن مشاهدات مبتنی بر فضا و مشاهدات زمینی، محققان توانستند نحوه تغییر ابرها را ببینند. وب با استفاده از ابزار Near-Infrared Camera (NIRCam) خود، داده ها را در مادون قرمز جمع آوری کرد، و Keck نیز دو روز بعد تصاویر تأییدی را در مادون قرمز نزدیک ارائه کرد. ایمکه دی، محقق کک، گفت: “ما نگران بودیم که ابرها زم، که یک و دو روز بعد با کک به تیتان نگاه کردیم، ناپدید شوند، اما با خوشحالی ما ابرهایی در همان موقعیت ها وجود داشتند که به نظر می رسید ممکن است شکل آنها تغییر کرده باشد.” پاتر در الف بی،ه.

تصاویر فروسرخ نزدیک از تیتان قمر زحل، همانطور که توسط JWST در 4 نوامبر 2022 (سمت چپ) مشاهده شد، به دنبال آن دستگاه NIRC2 رصدخانه Keck با اپتیک تطبیقی ​​در 6 نوامبر 2022 (وسط) و 7 نوامبر 2022 (راست) جفت شد.
تصاویر فروسرخ نزدیک از تیتان قمر زحل، همانطور که توسط JWST در 4 نوامبر 2022 (سمت چپ) مشاهده شد، به دنبال آن دستگاه NIRC2 رصدخانه Keck با اپتیک تطبیقی ​​در 6 نوامبر 2022 (وسط) و 7 نوامبر 2022 (راست) جفت شد. رصدخانه ناسا/STScI/WM Keck/جودی اشمیت