“در 21 میکرومتر [the infrared wavelength used for the images collected]حمید حسنی، یکی دیگر از محققان گفت، اگر به یک کهکشان نگاه کنید، همه آن دانه های غبار را خواهید دید که با نور ستاره ها گرم شده اند. “نور مادون قرمز واقعا کلید ردیابی جهان سرد و دور است.”
«سن اینها [stellar] جمعیت بسیار جوان است آنها واقعاً تازه شروع به تولید ستارههای جدید کردهاند و واقعاً در شکلگیری ستارهها فعال هستند.»
یکی از محققان، اریک روزولوسکی از دانشگاه آلبرتا، توضیح داد: “ما در حال مطالعه 19 مورد از نزدیکترین مشابه خود به کهکشان خود هستیم.” بی،ه. در کهکشان خودمان، نمیتو،م بسیاری از این اکتشافات را انجام دهیم، زیرا در درون آن گیر کردهایم.»
این فرآیند تشکیل ستاره است که باعث رشد و شکوفایی یک کهکشان می شود. تشکیل ستاره تعادل ظریفی از داشتن مواد کافی برای تشکیل ستارگان جدید است و بادهای ستاره ای ایجاد شده توسط ستارگان جوان این مواد را دور می کنند.
این تیم تاکنون 15 کهکشان را مورد بررسی قرار داده است، از مجموع 19 کهکشان که برای پروژه خود بررسی خواهند کرد. برای کهکشان هایی که تاکنون تصویربرداری شده است، محققان اطلاعاتی در مورد توزیع و گرمای ستارگان به دست آوردند و سن آن ستارگان را بررسی ،د. این با تعجب همراه بود، زیرا بسیاری از تصاویری که آنها مشاهده می ،د، ستارگان درخش، را نشان می دادند که جوان تر از آن چیزی بودند که انتظار داشتند.
این پروژه که فیزیک با تفکیک زاویهای بالا در کهکشانهای نزدیک یا PHANGS نامیده میشود، از جیمز وب برای رصد چند کهکشان مشابه کهکشان راه شیری خودمان برای مشاهده چگونگی شکلگیری ستارگان در آنها استفاده کرد.

اخیراً اخترشناسان از تلسکوپ فضایی جیمز وب برای بررسی ساختارهای غبار و گاز که ستارهها را در کهکشانهای مجاور ایجاد میکنند، استفاده ،د. اکنون، برخی از محققان اطلاعات بیشتری در مورد یافتهها و م،ای آنها برای درک ما از چگونگی شکلگیری و تکامل کهکشانها به اشتراک گذاشتهاند.
با استفاده از ابزار مادون قرمز وب، محققان می توانند از میان ابرهای غبار و گاز که اگر در محدوده نور مرئی مشاهده شوند، مات می شوند. با گرمتر شدن اجسام، نور مادون قرمز بیشتری از خود ساطع میکنند، بنابراین ابزارهای وب میتوانند محل نشستن حفرههای غبار و گاز گرمتر و ارتباط آن با مناطقی که ستارهها در آن شکل میگیرند را ببینند.
این تحقیق در منتشر شده است نامه های مجله اخترفیزیکی.
توصیه های سردبیران